Semnificatia Planete In Vis Semnifica

revolut50delei

Planete

1 Atunci cand visam planete, inseamna ca stabilim o legatura cu energiile imperceptibile din jurul nostru si care ne influenteaza existenta, chiar daca nu constientizam acest lucru.

2 Semnificatiile planetelor sunt urmatoarele: Jupiter sugereaza cresterea si expansiunea, eliberarea de limitari si restrictii. Marte indica razboiul, dar si dinamismul. Mercur semnifica intuitia, comu- nicarea si capacitatea intelectuala. Neptun este asociat iluzoriului, dar si inspiratiei. Pluto vegheaza asupra subconstientului si dezvoltarii. Saturn sugereaza o influenta inhibitoare si guverneaza trecutul. Soarele simbolizeaza de obicei Sinele si forta de care dispunem. Uranus determina schimbarile neasteptate. Venus scoate in evidenta dragostea si frumusetea.

3 Din punct de vedere spiritual, de indata ce devenim constienti ca energiile spirituale ne ajuta sa ne traim viata in asa fel incat sa fim fericiti, putem invata cum sa ne folosim de energia planetara.

Planete , Vis cu Planete , am visat Planete , talmacire vis cu Planete , interpretare vise cu Planete , Planete in vis, semnificatie Planete in vis, ce inseamna daca visez Planete , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Planete , visez Planete , am visat Planete , semnificatie Planete in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -