Semnificatia Placenta In Vis Semnifica

revolut50delei

Placenta

1 Placenta reprezinta o sursa de hrana pentru bebelusul aflat in pantecele mamei. In vise, ea simbolizeaza hrana pe care ne-o procuram din exterior. De asemenea, poate sugera dependenta de alti oameni. Cand punem bazele unui nou proiect trebuie sa ne dam seama ca uneori nu dispunem de toate resursele necesare pentru a ne purta de grija asa cum se cuvine. Avem nevoie ca hrana sa ne fie asigurata dintr-o sursa exterioara, dar una de care ne simtim apropiati.

2 Dependenta de o persoana poate varia de la un individ la altul. Asa cum legatura dintre mama si fat este unica si mediata de placenta, a visa placenta poate evidentia o relatie unica. Despartirea de mama este una dintre cele mai mari traume, iar un vis in care ne apare placenta arata nevoia noastra de a avea o solutietampon in cazul unor despartiri dureroase.

3 Din punct de vedere spiritual, ca fiinte umane, suntem dependenti de Pamantul Mama sau Zeita Mama . Atata timp cat nu constientizam aceasta dependenta, trebuie sa admitem nevoia unui sprijin, simbolizat de placenta.

Placenta , Vis cu Placenta , am visat Placenta , talmacire vis cu Placenta , interpretare vise cu Placenta , Placenta in vis, semnificatie Placenta in vis, ce inseamna daca visez Placenta , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Placenta , visez Placenta , am visat Placenta , semnificatie Placenta in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -