Semnificatia Pilula In Vis Semnifica

revolut50delei

Pilula

1 Pentru cei mai multi dintre oameni, a lua o pilula sugereaza a face ceva pentru binele nostru. In vise, abordarea unui astfel de mod de actiune este un indiciu al faptului ca ne expunem unei anumite experiente sau situatii, cu scopul de a ne imbunatati performantele sau pentru a ne intensifica potentialul.

2 La nivel psihologic, este posibil sa fim conjtienti de capacitatea noastra de a ne vindeca pe noi insine. A lua o pilula in vis poate fi o sugestie a acestei puteri. De asemenea, este posibil sa trebuiasca sa constientizam necesitatea de a avea grija la ceea ce mancam, mai ales daca pilula ne este data de catre o alta persoana.

3 Metodele alternative sau spirituale de vindecare pot fi cele potrivite intr-o anumita situatie.

Pilula , Vis cu Pilula , am visat Pilula , talmacire vis cu Pilula , interpretare vise cu Pilula , Pilula in vis, semnificatie Pilula in vis, ce inseamna daca visez Pilula , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Pilula , visez Pilula , am visat Pilula , semnificatie Pilula in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -