Semnificatia Pietre pretioase In Vis Semnifica

revolut50delei

Pietre pretioase

1 In mod invariabil, pietrele pretioase din vis simbolizeaza acele lucruri care au pentru noi valoare. Acestea pot fi calitati personale, simtul integritatii care ne caracterizeaza, capacitatea de a fi noi insine sau chiar aspectele cele mai profunde ale fiintei noastre. Cand ne dam seama ca ne aflam in cautarea pietrelor pretioase, fie pe un munte, fie intr-o pestera, incercam sa gasim acele parti din noi insine despre care stim ca se vor dovedi de folos in viitor. A numara sau a evalua pietrele pretioase sugereaza ca este necesara o perioada de reflectie.

2 Daca pietrele pretioase fo meaza un set de bijuterii, suntem constienti de proprietatile pe care respectivele pietre le au sau de lucrurile pe care le simbolizeaza. De exemplu, a gasi un inel cu smarald ar putea sugera ca tocmai am ajuns la sfarfitul unei etape de dezvoltare pe drumul spre nemurire. Exista interpretari diferite pentru fiecare piatra pretioasa, iar opiniile sunt impartite in ceea ce le priveste pe cele considerate a fi valide. O scurta trecere in revista a acestora ii va putea veni in ajutor visatorului, in incercarea de a stabili ce reprezinta pentru el o anume piatra pretioasa. Prin urmare:

Acvamarinul intruchipeaza calitati precum speranta, tineretea si sanatatea.

Agatul negru simbolizeaza bogatia, curajul, increderea si vigoarea, in vreme ce agatul rosu sugereaza pacea, iubirea spirituala a binelui, sanatate, prosperitate si longevitate.

Ametistul grabeste vindecarea si influenteaza visele. Ametistul este piatra tamaduitoare, conectandu-l pe cel care viseaza la sfera spiritualului.

Antracitul indica determinarea, succesul si increderea in sine.

Berilul este considerat a ascunde in el fericirea, speranta si tineretea vesnica.

Calcedoniul simbolizeaza veselia, fericirea neconditionata, bucuria.

Chihlimbarul reprezinta lumina cristalizata si magnetismul.

Corindonul influenteaza si ajuta la dezvoltarea unei minti logice si rationale.

Cornalina (carneol) simbolizeaza prietenia, curajul, increderea in sine si sanatatea.

Crisolitul reprezinta intelepciunea, discretia, tactul si prudenta.

Cristalul simbolizeaza puritatea, simplicitatea si diferite elemente magice.

Diamantul semnifica lacomia umana, duritatea naturii si toate acele lucruri pe care le pretuim intr-un sens cosmic. Diamantul manifesta o multime de influente: lumina, viata, soare, trainicie, incoruptibilitate, statornicie de neinvins, sinceritate, inocenta.

Granatul poate influenta nivelurile de energie si indica devotiune, loialitate si grade.

Smaraldul releva dezvoltarea personala.

Hiacintul simbolizeaza fidelitatea si adevarul asociat acesteia, dar si darul unei a doua vederi.

lacintul pastreaza in el atributele umilintei, apropiate modestiei.

Jadul reprezinta spuma tuturor lucrurilor, energia yang a cerurilor si toate placerile asociate acestora.

Lignitul Desi adeseori este asociat sentimentelor intunecate precum amaraciunea sau doliul, lignitul poate sugera si siguranta unei calatorii.

Lapislazuli este o piatra aducatoare de noroc despre care se spune ca invoca gratia divina, succesul fi capacitatea de a persevera.

Magnetita simbolizeaza integritatea si onestitatea. De asemenea, se spune ca influenteaza virilita- tea.

Ochi-de-pisica este o piatra pretioasa care influenteaza longevitatea, capacitatea de rezistenta si luna in descrestere.

Olivina indica simplitatea, modestia si fericirea in aspectele sale cele mai autentice.

Onixul semnifica perspicacitatea, sinceritatea, forta spirituala si fericirea conjugala.

Opalul nu simbolizeaza doar fidelitatea, ci si fervoarea religioasa, rugaciunile si credinta in convingerile religioase. Opalul sugereaza universul interior al fanteziei si visului, reprezentarile psihicului.

Perla simbolizeaza atat frumusetea interioara, cat si atributele feminine ale castitatii si ale puritatii.

Rubinul reflecta emotia si pasiunea.

Safirul scoate in evidenta trairile religioase. De asemenea, indica umilinta, pace, credinta, autocontrol si resemnare.

Piatra sangelui (heliotropul) sugereaza pacea si intelegerea. De asemenea, se spune despre aceasta piatra ca are puterea de a indeplini orice dorinta.

Smaraldul reprezinta calitati precum nemurirea, speranta, tineretea, fidelitatea si frumusetea primaverii.

Piatra lunii/Selenitul Sugereaza luna si calitatile sale magice, blandetea si iubirea romantica.

Peridotul sugereaza intarirea prieteniei. De asemenea, lovitura de trasnet, la figurat, bineinteles, care ne poate lovi cand ne asteptam mai putin.

Rubinul semnifica toate acele aspecte care, in mod traditional, sunt asociate cu regalitatea: dem- nitate, fervoare, putere, iubire, pasiune, frumusete, longevitate si invulnerabilitate. Totusi, exista pareri conform carora aceste interpretari sunt intr-o foarte mare masura ironice.

Safirul sugereaza adevarul lumesc, virtutile ceresti, contemplatia celesta si aspectul feminin al castitatii.

Sardonixul reprezinta codul onoarei, gloria, splendoarea, vivacitatea si ipostaze ale stapanirii de sine.

Topazul simbolizeaza frumusetea Divinului, bunatate, credinta, prietenie, dragoste si intelepciune. Mai poate simboliza si Soarele.

Turmalina indica inspiratie si imaginatie, precum si prietenie.

Turcoazul simbolizeaza curajul, fizic si spiritual, implinirea si reusita.

Zirconiul intruchipeaza cunoasterea lumeasca, dar si virtuti precum onoarea si splendoarea bogatiilor.

3 Din punct de vedere spiritual, pietrele pretioase si un mod corect de interpretare a semnificatiei lor pot influenta dezvoltarea personala. In cele mai multe dintre vise, pietrele care apar cel mai frecvent sunt acelea care sunt cel mai bine cunoscute, dar atunci cand vedem unele mai putin cunoscute, ni se sugereaza un mare castig pe care urmeaza sa-l obtinem prin eforturi sustinute, in viata de zi cu zi. Multe dintre pietrele pretioase au proprietati terapeutice, dar acesta reprezinta un subiect de sine statator, astfel ca cititorul este rugat sa isi indrepte atentia asupra sectiunii Pietre Semipretioase din site-ul nostru.

Pietre pretioase , Vis cu Pietre pretioase , am visat Pietre pretioase , talmacire vis cu Pietre pretioase , interpretare vise cu Pietre pretioase , Pietre pretioase in vis, semnificatie Pietre pretioase in vis, ce inseamna daca visez Pietre pretioase , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Pietre pretioase , visez Pietre pretioase , am visat Pietre pretioase , semnificatie Pietre pretioase in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -