Semnificatia Piese de mobilier In Vis Semnifica

revolut50delei

Piese de mobilier

1 Piesele de mobilier pe care la vedem in vise, mai cu seama cele care ne atrag in mod special atentia, reflecta adesea sentimentele legate de propria familie si viata domestica si vizavi de obiceiurile pe care ni le-am format. De asemenea, ne mai poate oferi un indiciu al felului in care ne percepem noi insine. De exemplu, piesele de mobilier grele si intunecate sugereaza posibilitatea unei depresii, in vreme ce obiectele deschise la culoare pot fi o marturie a unui caracter optimist si increzator.

2 Uneori, piesele de mobilier pe care le vedem in vise pot releva nevoia noastra de siguranta sau sta- bilitate, mai ales daca recunoastem printre ele obiecte familiare din trecut.

Covor Adeseori, prezenta covoarelor din vis sugereaza felul in care gandim in legatura cu chestiunile financiare. Culoarea covorului nu trebuie nici ea trecuta cu vederea (vezi Culori).

Dulap de bucatarie/dulap de haine Dulapurile pot reprezenta acele lucruri pe care dorim sa le tinem ascunse, dar la fel de bine ne pot oferi o indicatie asupra modului in care ne impacam cu multitu- dinea de roluri pe care trebuie sa le jucam in viata de zi cu zi.

Masa Imaginea unei mese in vis este asociata cu actiunile si activitatile desfasurate in colectivitate sau cu afiliatiile noastre sociale .

Pat/saltea O astfel de imagine poate arata cu exactitate ce se petrece in punctele mai delicate ale relatiilor noastre cele mai apropiate. Putem sa aflam ce simtim cu adevarat in legatura cu chestiuni legate de intimitate si de placere sexuala. Pentru unii oameni, patul reprezinta un loc de refugiu si de odihna, unde pot fi complet singuri.

Scaun Acest obiect poate indica faptul ca avem nevoie de o perioada de odihna <si de recuperare. Poate ca avem nevoie ca, in mod voit, sa ne acordam o mica pauza, sa fim deschisi la alte oportunitati si la noi inceputuri.

3 Din perspective spirituala, aceste articole simbolizeaza obiecte de cult.

Piese de mobilier , Vis cu Piese de mobilier , am visat Piese de mobilier , talmacire vis cu Piese de mobilier , interpretare vise cu Piese de mobilier , Piese de mobilier in vis, semnificatie Piese de mobilier in vis, ce inseamna daca visez Piese de mobilier , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Piese de mobilier , visez Piese de mobilier , am visat Piese de mobilier , semnificatie Piese de mobilier in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -