Semnificatia Pierde (a) In Vis Semnifica

revolut50delei

Pierde (a)

1 A visa ca am pierdut ceva poate sugera ca am uitat de unele chestiuni care ar putea fi importante. Acestea pot reprezenta o oportunitate oferita, un prieten sau un mod de gandire care in trecut ne-a fost de folos. A suferi o pierdere indica acea parte a fiintei noastre sau a vietii noastre care e moarta si trebuie sa invatam sa acceptam acest lucru.

2 Atunci cand visam ca suntem pierduti, rataciti, acest lucru denota confuzie la un oarecare nivel al fiintei. Poate fi vorba despre cel emotional sau mental, dar la fel de bine poate fi o referire si la cel fi- zic. Ne-am pierdut capacitatea sau motivatia de a lua decizii lipsite de echivoc.

3 A cauta un obiect pierdut sau armonia pierduta rezuma cautarea iluminarii. In termeni spirituali, acest fapt sugereaza ca nu stim care este acel lucru pe care il cautam, dar il vom recunoaste de indata ce il vom gasi.

Pierde (a) , Vis cu Pierde (a) , am visat Pierde (a) , talmacire vis cu Pierde (a) , interpretare vise cu Pierde (a) , Pierde (a) in vis, semnificatie Pierde (a) in vis, ce inseamna daca visez Pierde (a) , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Pierde (a) , visez Pierde (a) , am visat Pierde (a) , semnificatie Pierde (a) in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -