Semnificatia Peste In Vis Semnifica

Peste – prinzi un peste – noroc, sansa in ceea ce faci; vezi un peste – proiecte si idei de viitor ce au toate sansele sa se concretizeze.

 Peste – Daca visezi ca pescuiesti sau mananci peste este semn al unei boli fatale in familie, in cercul apropiatilor sau al unui accident.

 Peste – esti cam dezgustat de viata; daca visezi ca omori un peste, e semn ca iti vei invinge niste dusmani, a prinde, a pescui- vei fi impiedicat ati face treburile .

 Pestele – O veche traditie spune ca pestele este simbolul binelui. Exceptie face doar visul cu peste mortsau cu peste scapat din mana, din undita sau din navod, prevestind un necaz sufletesc, o dezamagire. Daca cineva se va visa pescuind va avea parte de un eveniment favorabil. Peste mare de vei visa, un castig vei avea noroc inseamna. Pestele mare mai poate insemna si faptul ca esti barfita. Peste mic- o paguba, o lipsa in ceva vei avea. Daca o femeie insarcinata va visa un peste iesindu-i din trup, va naste o fata.

Peste , Vis cu Peste , am visat Peste , talmacire vis cu Peste , interpretare vise cu Peste , Peste in vis, semnificatie Peste in vis, ce inseamna daca visez Peste , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Peste , visez Peste , am visat Peste , semnificatie Peste in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: