Semnificatia Pericol In Vis Semnifica

revolut50delei

Pericol

1 Atunci cand in vis ne regasim in situatii periculoase, adeseori acestea reflecta anxietatile si dilemele care ne afecteaza existenta cotidiana. O alta semnificatie posibila este aceea de trezire la realitate sau de intelegere a faptului ca propriile noastre actiuni ne pot leza, daca nu vom face niste schimbari radicale in viata noastra.

2 Adeseori, visele pot indica prezenta unor pericole in forme simbolice, precum un conflict, un incendiu sau o inundade. Probabil ca este nevoie ca aceste capcane sa ne fie reprezentate astfel pentru ca noi sa reusim sa le recunoastem la nivel constient.

3 Atunci cand visam ca ne aflam intr-o situatie primejdioasa sau dificila, poate fi un semn al unei instabilitati pe plan spiritual.

Pericol , Vis cu Pericol , am visat Pericol , talmacire vis cu Pericol , interpretare vise cu Pericol , Pericol in vis, semnificatie Pericol in vis, ce inseamna daca visez Pericol , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Pericol , visez Pericol , am visat Pericol , semnificatie Pericol in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -