Semnificatia Pergament In Vis Semnifica

revolut50delei

Pergament

1 Semnificatia actuala a pergamentului este cea de absolvire (de exemplu, sulul de pergament oferit absolventilor la sfarsitul facultatii), interpretarea corecta a visului depinde insa de contextul general al visului.

2 Un pergament poate reprezenta cunoasterea si trecerea timpului. Prin urmare, un sul de pergament semnifica necesitatea de a astepta pana la timpul potrivit, cand cunostintele dobandite vor putea fi valorificate.

3 Sulul de pergament poate simboliza litera legii si respectarea ei. Daca ne este inmanat un perga-ment inseamna ca suntem suficient de responsabili pentru a ne folosi de informatiile pe care le-am acumulat.

Pergament , Vis cu Pergament , am visat Pergament , talmacire vis cu Pergament , interpretare vise cu Pergament , Pergament in vis, semnificatie Pergament in vis, ce inseamna daca visez Pergament , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Pergament , visez Pergament , am visat Pergament , semnificatie Pergament in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Putrefactie - Pustnic - Puroi - Purici - Punct -