Semnificatia Pelerin/pelerinaj In Vis Semnifica

revolut50delei

Pelerin/pelerinaj

1 Atunci cand in vis intreprindem un pelerinaj, faptul acesta sugereaza recunoasterea acelei laturi practice a personalitatii noastre, orientate spre un anumit scop. Avem un tel in viata care poate cere din partea noastra multa incredere in sine.

2 Figura pelerinului poate fi asociata celei a pustnicului sau a Batranului Intelept . Acea parte a personalitatii noastre care se simte in siguranta si care poate sa nu resimta nevoia de a primi im- pulsuri din partea altora are capacitatea de a ne conduce existenta, cu singura conditie ca noi sa ii cream un context favorabil.

3 Cel care se afla in cautarea spiritualitatii trebuie intotdeauna sa intreprinda o calatorie. Aceasta este adeseori reprezentata ca un pelerinaj la locurile sfinte.

Pelerin/pelerinaj , Vis cu Pelerin/pelerinaj , am visat Pelerin/pelerinaj , talmacire vis cu Pelerin/pelerinaj , interpretare vise cu Pelerin/pelerinaj , Pelerin/pelerinaj in vis, semnificatie Pelerin/pelerinaj in vis, ce inseamna daca visez Pelerin/pelerinaj , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Pelerin/pelerinaj , visez Pelerin/pelerinaj , am visat Pelerin/pelerinaj , semnificatie Pelerin/pelerinaj in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -