Semnificatia Pedeapsa In Vis Semnifica

revolut50delei

Pedeapsa

1 Atunci cand un copil recunoaste ca a gresit intr-o anumita privinta, pedeapsa poate fi una dintre consecinte. In viata de adult, atunci cand ne este teama de o eventuala reactie negativa din exterior, visam ca suntem pedepsiti. Auto- pedepsirea intervine atunci cand simtim ca nu am reusit sa atingem standardele pe care ni le-am impus.

2 Daca in viata noastra exista un anumit conflict pe care nu reusim sa il solutionam, adeseori acest lucru se va reflecta in vis sub forma pedepsei. Trebuie sa gasim o cale de iesire dintr-o anumita dilema.

3 Conceptul de pedeapsa divina sugereaza existenta unui Dumnezeu aspru care ne judeca faptele. Pedeapsa spirituala se refera insa la ideea de autoflagelare, pentru ca nu am reusit sa raspundem asteptarilor.

Pedeapsa , Vis cu Pedeapsa , am visat Pedeapsa , talmacire vis cu Pedeapsa , interpretare vise cu Pedeapsa , Pedeapsa in vis, semnificatie Pedeapsa in vis, ce inseamna daca visez Pedeapsa , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Pedeapsa , visez Pedeapsa , am visat Pedeapsa , semnificatie Pedeapsa in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -