Semnificatia Pat In Vis Semnifica

revolut50delei

Pat/saltea

O astfel de imagine poate arata cu exactitate ce se petrece in punctele mai delicate ale relatiilor noastre cele mai apropiate. Putem sa aflam ce simtim cu adevarat in legatura cu chestiuni legate de intimitate si de placere sexuala. Pentru unii oameni, patul reprezinta un loc de refugiu si de odihna, unde pot fi complet singuri.

1 Visele in care dormim singuri intr-un pat pot indica dorinta de a redobandi siguranta si protectia oferita de pantecele matern. Patul acoperit cu asternuturi curate sugereaza nevoia unor metode noi de abordare a gandurilor sau ideilor care sunt cu adevarat importante in viata noastra.

2 Visele in care mergem la culcare impreuna cu cineva pot semnifica atractia sexuala pentru acea persoana sau ne pot dezvalui ca nu trebuie sa ne temem de ea. Totul depinde de circumstantele visului.

3 Imaginea patului poate fi asociata puritatii si unei forme de sanctuar spiritual.

Pat , Vis cu Pat , am visat Pat , talmacire vis cu Pat , interpretare vise cu Pat , Pat in vis, semnificatie Pat in vis, ce inseamna daca visez Pat , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Pat , visez Pat , am visat Pat , semnificatie Pat in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -