Semnificatia Parlament In Vis Semnifica

revolut50delei

Parlament

1 Un vis despre parlament reprezinta adeseori un semnal de alarma asupra acelei parti din noi implicate in procesul de luare a deciziilor. Aspectele superioare ale Sinelui poarta cu ele un anumit grad de autoritate asupra noastra si reprezinta acea parte din noi aflata in relatie cu binele universal. Astfel, imaginea parlamentului semnifica acele laturi ale fiintei noastre care ne pun in contact cu lumea exterioara.

2 Orice adunare de oameni prezinta o importanta deosebita in cadrul unui vis, deoarece, prin intermediul unor astfel de imagini, ni se releva modul in care interactionam cu grupul respectiv. Atunci cand visam ca ne aflam in Camerele Parlamentului, acest lucru sugereaza ca suntem intr-un loc in care se iau decizii. Poate ca nu sta in puterea noastra sa luam hotarari in ceea ce-i priveste pe altii, dar avem acces la acel spatiu.

3 Din perspectiva spirituala, parlamentul simbolizeaza o viziune clara in privinta aspectelor de natura spirituala.

Parlament , Vis cu Parlament , am visat Parlament , talmacire vis cu Parlament , interpretare vise cu Parlament , Parlament in vis, semnificatie Parlament in vis, ce inseamna daca visez Parlament , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Parlament , visez Parlament , am visat Parlament , semnificatie Parlament in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -