Semnificatia Paraziti In Vis Semnifica

revolut50delei

Paraziti

1 Parazitii, cum ar fi paduchii, puricii sau gandacii, sugereaza ca suntem constienti ca cineva incearca sa traiasca, sa se hraneasca cu energiile noastre. Este posibil ca modul nostru de viata sa ii para acestei persoane incitant si mai interesant decat al sau, ori poate constitui, pur si simplu, o sursa de amuzament.

2 Poate ca ne simtim vinovati in privinta anumitor aspecte ale vietii noastre, iar acest lucru ne face sa incercam un sentiment de rusine si disconfort. Suntem constienti ca nu putem trai fara un sprijin din partea celorlalti.

3 La nivel spiritual, ne dam seama ca nu suntem multumiti cu viata pe care o ducem si cu faptul ca, intr-un fel, traim prin intermediul celorlalti.

Paraziti , Vis cu Paraziti , am visat Paraziti , talmacire vis cu Paraziti , interpretare vise cu Paraziti , Paraziti in vis, semnificatie Paraziti in vis, ce inseamna daca visez Paraziti , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Paraziti , visez Paraziti , am visat Paraziti , semnificatie Paraziti in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -