Semnificatia Paralizie In Vis Semnifica

revolut50delei

Paralizie

1 Atunci cand in vis avem senzatia de paralizie, probabil ca ne incearca un sentiment coplesitor de teama sau de reprimare. Sentimentele de natura emotionala sunt resimtite ca o paralizie, cu scopul de a scoate in evidenta consecintele fizice pe care acestea le-ar putea avea.

2 Imaginatia ne joaca adesea feste si resimtim drept negative unele reactii pe care in mod normal nu ni le-am ingadui. Paralizia este una dintre aceste reactii.

3 Paralizia poate semnifica lipsa spiritualitatii, incapacitatea de a face progrese si inertia. Exista o anumita stare care se poate instala in timpul procesului de dezvoltare, atunci cand suntem fortati sa ne infruntam temerile, iar aceasta poate fi perceputa ca o senzatie de paralizie.

Paralizie , Vis cu Paralizie , am visat Paralizie , talmacire vis cu Paralizie , interpretare vise cu Paralizie , Paralizie in vis, semnificatie Paralizie in vis, ce inseamna daca visez Paralizie , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Paralizie , visez Paralizie , am visat Paralizie , semnificatie Paralizie in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -