Semnificatia Pantece In Vis Semnifica

revolut50delei

Pantece

1 Visul in care ne vedem pe noi insine observand pantecele altcuiva ne atrage atentia asupra sen- timentelor acelei persoane.

2 Daca in vis avem reprezentarea pantecelui nostru balonat, este posibil ca, din punct de vedere psihologic, sa ne aflam intr-un punct in care ne este necesar sa ne exprimam sentimentele, fie prin accese de furie, fie prin discutii deschise.

3 Intrucat reprezinta locul in care se afla plexul solar, pantecele este un centru spiritual al vitalitatii.

Simbolizeaza intoarcerea la inceputuri. Fiecare dintre noi simte nevoia unui sentiment de siguranta si a unui adapost si, poate, chiar nevoia de a scapa de responsabilitati. Visele in care avem reprezentarea pantecelui sugereaza dorinta noastra de a ne vedea satisfacute aceste necesitati. La un nivel intru catva ezoteric, pantecele reprezinta legatura noastra cu Zeita Mama, sau Pamantul Mama . Visele despre intoarcerea in pantecele matern sugereaza nevoia de a reinnoda legatura cu acea latura pasiva a naturii noastre. Este posibil sa avem nevoie de o perioada de autovindecare si de refacere.

Pantece , Vis cu Pantece , am visat Pantece , talmacire vis cu Pantece , interpretare vise cu Pantece , Pantece in vis, semnificatie Pantece in vis, ce inseamna daca visez Pantece , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Pantece , visez Pantece , am visat Pantece , semnificatie Pantece in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -