Semnificatia Ou In Vis Semnifica

revolut50delei

Ou

1 Oul reprezinta simbolul potentialului ce nu si-a aflat inca implinirea, a posibilitatilor noastre viitoare, prin urmare, in vis, aparitia unui ou indica lipsa unei constientizari depline a aptitudinilor noastre naturale. Visul in care mancam un ou sugereaza nevoia de a asimila, de a veni in contact cu unele experience noi, inainte de a putea explora pe de-a-ntregul un stil de viata diferit.

2 Exista in noi un sentiment de continua uimire in fata miracolului vietii, dar si constientizarea faptu- lui ca sunt multe lucruri de facut inainte de a ne putea bucura pe deplin de viata. Poate ca e nevoie sa facem un pas inapoi si sa ramanem in contemplare inainte de a reusi sa intelegem noile experiente care ni se ofera.

3 Se spune ca oul cosmic contine principiul vietii, prin urmare, din perspective spirituala, oul simbolizeaza potentialul si capacitatea noastra de perfectionare.

Ou , Vis cu Ou , am visat Ou , talmacire vis cu Ou , interpretare vise cu Ou , Ou in vis, semnificatie Ou in vis, ce inseamna daca visez Ou , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Ou , visez Ou , am visat Ou , semnificatie Ou in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -