Semnificatia Otrava In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Otrava

 

1 Atunci cand visam o otrava, inseamna ca trebuie sa evitam o atitudine, o emotie sau un mod de a gandi care ne-ar putea pune in pericol. Probabil ca in mediul nostru inconjurator exista unele lucruri care ne pot afecta acum sau pe viitor.

 

2 Atitudinile si convingerile altor persoane pot adesea influenta modul nostru de a gandi sau de a simti, simbolul oniric fiind cel al otravii.

 

3 In plan spiritual, otrava simbolizeaza influentele negative care ne pot afecta progresul spiritual.

Otrava – (Vezi si antidot).Daca visezi ca iei otrava vei fi ridiculizat pentru lucrurile neobisnuite pe care le faci.

 Otrava – daca visezi ca iei otrava, e semn de pierdere financiara datorata unei persoane in care ai incredere; ai deci , grija in cine ai incrtedere si cui imprumuti bani; se recomanda sa nu faci speculatii banesti; daca visezi ca te refaci dupa efectul otravii, e semn ca vei reusi sa treci peste dificultati doar prim multa atentie si multa tact.

 Otrava – intamplare rea, imbolnavire, moarte;- a lua- sanatatea ta este buna;- avand- dispute;- bea- nenorocire, intristare, cearta;- folosind- ajutor dat cuiva;- folosind-o si decedand sfaturi proaste, poveri;- mancand- sanatate, bucurie;- murind din- se impune mai multa ratiune;- vazand cum se fabrica- prigonire ascunsa.

 Otrava – In traditia persana a explicarii viselor se spune ca daca vei visa otrava, o intamplare cu urmari foarte grave urmeaza in viata ta. Tradtia romaneasca da insa alte explicatii acestui vis: iti va merge bine din toate punctele de vedere daca te visezi inghitind otrava si apoi mori, e de rau: vei primi niste sfaturi, pe care daca le aplici, mari probleme vei avea.

 Otravit – cu sageata- griji mari si nefericire.

Otrava , Vis cu Otrava , am visat Otrava , talmacire vis cu Otrava , interpretare vise cu Otrava , Otrava in vis, semnificatie Otrava in vis, ce inseamna daca visez Otrava , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Otrava , visez Otrava , am visat Otrava , semnificatie Otrava in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: