Semnificatia Orient In Vis Semnifica

revolut50delei

Orient

1 Pentru foarte multi oameni, modul de viata specific culturii orientale pare foarte exotic. Atunci cand visam astfel de reprezentari inseamna ca avem acces la acea parte a fiintei noastre care se simte sufocata de exigentele existentei cotidiene.

2 Modul de viata oriental pare sa fie unul mai inclinat spre profunzime si poate chiar mai intuitiv decat cel occidental. In vise, tindem sa stabilim o conexiune cu acea parte a fiintei noastre care are acces la cunoastere si claritate. Acesta pare a fi un mod de abordare specific feminin, astfel ca personajul din vis adeseori are infatifarea unei femei orientale (vezi si Femeie, in sectiunea Oameni).

3 Din perspectiva spirituala, acest vis trimite la cunoasterea metafizica.

Orient , Vis cu Orient , am visat Orient , talmacire vis cu Orient , interpretare vise cu Orient , Orient in vis, semnificatie Orient in vis, ce inseamna daca visez Orient , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Orient , visez Orient , am visat Orient , semnificatie Orient in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -