Semnificatia Organ In Vis Semnifica

revolut50delei

Organ

1 Diferitele organe ale corpului pot fi in legatura cu aspecte ale sinelui, iar in vise pot semnifica anumite slabiciuni sau, din contra, puncte tari.

2 In medicina chineza, diferitele organe ale corpului indica atribute la fel de diverse. De exemplu, vezica biliara influenteaza capacitatea de a lua decizii, in vreme ce ficatul reprezinta centrul irascibilitatii. Prin urmare, a visa diferite organe ale corpului reprezinta un avertisment ca trebuie sa acordam atentie problemelor care ne supara in viata de zi cu zi si sa le rezolvam intr-o maniera satisfacatoare.

3 Din punct de vedere spiritual, sanatatea perfecta a trupului si a spiritului este posibila doar daca reusim sa intelegem modul in care functioneaza corpul nostru. Daca invatam ce inseamna aceasta idee de perfectiune, puterea noastra de autovindecare va asigura buna functionare a tuturor organelor interne.

Organ , Vis cu Organ , am visat Organ , talmacire vis cu Organ , interpretare vise cu Organ , Organ in vis, semnificatie Organ in vis, ce inseamna daca visez Organ , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Organ , visez Organ , am visat Organ , semnificatie Organ in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -