Semnificatia Oracol In Vis Semnifica

revolut50delei

Oracol

1 Multora dintre noi ne-ar placea sa stim ce urmeaza sa ni se intample si, de asemenea, sa ni se spuna ce sa facem, asa incat imaginea unui oracol in lumea onirica ne pune in legatura cu acea parte a fiintei noastre care cunoaste exact urmatoarele noastre miscari. Adeseori, oracolul poate lua infatisarea unei persoane, de exemplu pe cea a unei zeite sau a unui Batran Intelept, sau putem visa ca recurgem la una dintre nenumaratele metode de prezicere a viitorului existente in viata reala.

2 Nevoia de a ne cunoaste viitorul este foarte puternica si se presupune ca un oracol detine mai multe informatii decat putem avea noi insine. Adeseori, aceste informatii trebuie descifrate, deoarece ne sunt prezentate intr-o forma mai putin obisnuita, iar de multe ori nu le putem descifra sensul pana in momentul in care identificam acea situatie in lumea reala.

3 La nivel spiritual, oracolul simbolizeaza profetie si cunoastere.

Oracol , Vis cu Oracol , am visat Oracol , talmacire vis cu Oracol , interpretare vise cu Oracol , Oracol in vis, semnificatie Oracol in vis, ce inseamna daca visez Oracol , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Oracol , visez Oracol , am visat Oracol , semnificatie Oracol in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -