Semnificatia Operatie In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Operatie

 

1 O operatie efectuata intr-un spital poate fi o experienta ce provoaca teama multora. In vise, aceasta imagine sugereaza constiinta temerilor noastre legate de boala si de durere, dar si acceptarea nevoii de vindecare.

 

2 Daca noi suntem cei care efectueaza o operatie, prin aceasta reprezentare ne recunoastem in- demanarea de care dam dovada intr-o anumita situatie in viata reala. Daca ni se face o operatie, semnificatia visului poate fi aceea ca incercam sa ajungem la o mai buna cunoastere de sine, dar ne este teama de consecinta unei astfel de tentative.

 

3 In plan spiritual, acest vis indica vindecarea in profunzime.

Operatie – (Vezi si incizie, chirurg).Daca visezi ca esti operat inseamna ca vei fi surmenat din cauza unor probleme.Daca visezi ca asisti la o operatie inseamna ca vei avea succes intr-o noua problema importanta.

Operatie , Vis cu Operatie , am visat Operatie , talmacire vis cu Operatie , interpretare vise cu Operatie , Operatie in vis, semnificatie Operatie in vis, ce inseamna daca visez Operatie , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Operatie , visez Operatie , am visat Operatie , semnificatie Operatie in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: