Semnificatia Ofiter In Vis Semnifica

revolut50delei

Ofiter

1 Atunci cand visam un ofiter, cu exceptia situatiei in care avem o legatura cu acea persoana in viata reala, acest lucru indica nevoia de a ne supune atentiei acea parte a fiintei care ne coordoneaza si ne directioneaza existenta. Orice figura oficiala (vezi si Uniforma), reprezinta un avertisment in le-gatura cu acea latura a noastra care simte nevoia de a face parte dintr-un grup organizat. La nivel constient poate ca suntem nonconformisti, dar exista in noi o parte care recunoaste faptul ca trebuie sa ne supunem anumitor exigente.

2 Adeseori, daca tatal nostru a fost foarte sever sau autoritar cu noi, in vise ni-l reprezentam ca pe un ofiter. In copilarie, am fost invatati sa ne supunem autoritatii. In mod interesant, diferitele forte armate care ne apar in vis reprezinta aspecte variate ale personalitatii noastre. Armata terestra simbolizeaza latura noastra cea mai practica, aviatia sugereaza latura intelectuala, in vreme ce marina reprezinta latura emotionala si sentimentul libertatii.

3 Prin aceasta imagine poate fi relevata nevoia de autoritate spirituala. Cel care viseaza se afla in cautarea unei calauziri spirituale si are nevoie sa i se spuna ce sa faca.

Ofiter , Vis cu Ofiter , am visat Ofiter , talmacire vis cu Ofiter , interpretare vise cu Ofiter , Ofiter in vis, semnificatie Ofiter in vis, ce inseamna daca visez Ofiter , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Ofiter , visez Ofiter , am visat Ofiter , semnificatie Ofiter in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -