Semnificatia Ofensa In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Ofensa

 

1 Daca visam ca suntem ofensati, acest lucru semnifica manifestarea unor emotii si sentimente legate de propria sensibilitate, care ar putea fi considerata inadecvata in viata reala. Daca visam ca aducem cuiva o ofensa, inseamna ca recunoastem ca nu suntem atat de intelegatori fata de sentimentele celorlalti pe cat ar trebui sa fim.

 

2 A ofensa pe cineva sugereaza ca, mai mult sau mai putin constient, nu ne respectam propriul cod etic. Noi insine suntem cei care ne-am retras in afara normelor societatii.

 

3 Din perspectiva spirituala, ofensa poate sugera o fapta urata. Totusi, persoana care viseaza este cea care trebuie sa estimeze gravitatea ofensei si sa actioneze in consecinta.

Ofensa – Castig neasteptat;- cineva te- pace si liniste interioara;- esti- cel care te iubeste da dovada de credinta si dragoste;- noi fracem- prudenta in manuirea banilor;- suntem- dispute si litigii;- tu jignesti- stai prost la serviciu si sufleteste.

Ofensa , Vis cu Ofensa , am visat Ofensa , talmacire vis cu Ofensa , interpretare vise cu Ofensa , Ofensa in vis, semnificatie Ofensa in vis, ce inseamna daca visez Ofensa , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Ofensa , visez Ofensa , am visat Ofensa , semnificatie Ofensa in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: