Semnificatia Ocult In Vis Semnifica

revolut50delei

Ocult

1 Acest gen de vise dezvaluie de obicei nevoia de a ne infrunta si de a ne accepta cele mai ascunse temeri. Majoritatea oamenilor tind sa interpreteze ocultul intr-un sens negativ, ca magie neagra sau satanism, ceea ce ar putea trada latura egoista a personalitatii lor.

2 Daca persoana care viseaza are cunostinte despre ocultism, folosirea lor s-ar putea dovedi utila in- tr-o situatie obisnuita. Regula de care trebuie insa sa tina seama este aceea de a nu le face rau celorlalti.

3 In vise, prin prisma multiplelor sale fatete, manifestarile ocultului pot sa constituie un avertisment pentru cel care viseaza in legatura cu un potential de cunoastere inca neexploatat.

Ocult , Vis cu Ocult , am visat Ocult , talmacire vis cu Ocult , interpretare vise cu Ocult , Ocult in vis, semnificatie Ocult in vis, ce inseamna daca visez Ocult , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Ocult , visez Ocult , am visat Ocult , semnificatie Ocult in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -