Semnificatia Ochelari In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Ochelari

 

1 In vis, ochelarii indica o legatura cu modul nostru de a vedea sau de a intelege lucrurile. In aceeasi masura, visul in care cineva, in mod neasteptat, ne apare purtand ochelari, se refera fie la lipsa noastra de intelegere, fie la incapacitatea respectivei persoane de a vedea cum suntem cu adevarat.

 

2 In plan psihologic, atunci cand purtam ochelari, se sugereaza ca suntem mult mai capabili sa ne concentram atentia asupra circumstantelor exterioare, in loc sa ne inchidem in noi insine si sa devenim introspecti. Astfel, in vise, ochelarii pot simboliza nevoia de manifestare exterioara in legatura cu o anumita situatie.

 

3 Din punct de vedere spiritual, ochelarii pot fi un indemn spre abordarea unui alt punct de vedere, atat la nivel fizic, cat si la nivel spiritual.

Ochelari – Vei fi barfit; a vedea- sfaturi rau primite, daune pentru noi;- cumperi- o scurta perioada de boala;- de miop- experiente noi si interesante la serviciu;- de soare- esti optimist si plin de planuri;- pentru distanta- ajungi la o intelegere cu o persoana si pui capat unei situatii dificile;- porti- pierzi o situatie dificila;- purtand- eliberare de prejudicii, pasiuni;- repari- primesti bani nesperati;- rupand- pierderi materiale..

Ochelari , Vis cu Ochelari , am visat Ochelari , talmacire vis cu Ochelari , interpretare vise cu Ochelari , Ochelari in vis, semnificatie Ochelari in vis, ce inseamna daca visez Ochelari , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Ochelari , visez Ochelari , am visat Ochelari , semnificatie Ochelari in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: