Semnificatia Ochelari de protectie In Vis Semnifica

revolut50delei

Ochelari de protectie

1 In vis, ochelarii de protectie pot avea aceeasi semnificatie ca si ochelarii de vedere. Interpretarea poate fi una ambivalenta, de vreme ce acest tip de ochelari poate fi intrebuintat pentru a asigura protectia ochilor (considerati fereastra sufletului), sau pentru a ne imbunatati vederea. In cele mai multe situatii, cel de-al doilea sens este cel luat in considerare, insa in aceeasi masura trebuie sa fim siguri ca nu ne folosim de aceasta imagine pentru a sugera sprijinul de care avem nevoie in viata reala. Poate ca simtim ca ceea ce vedem ne poate afecta in vreun fel.

2 Daca o femeie viseaza ca intalneste un barbat purtand ochelari de protectie, in general visul denota ca nu poate avea incredere ca barbatul respectiv va fi sincer cu ea.

3 Este posibil sa ascundem sau sa negam existenta raului. Acesta se poate manifesta doar sub forma unui sentiment negativ si ar trebui tratat in mod corespunzator.

Ochelari de protectie , Vis cu Ochelari de protectie , am visat Ochelari de protectie , talmacire vis cu Ochelari de protectie , interpretare vise cu Ochelari de protectie , Ochelari de protectie in vis, semnificatie Ochelari de protectie in vis, ce inseamna daca visez Ochelari de protectie , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Ochelari de protectie , visez Ochelari de protectie , am visat Ochelari de protectie , semnificatie Ochelari de protectie in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -