Semnificatia Obligatie In Vis Semnifica

revolut50delei

Obligatie

1 Atunci cand visam ca avem o datorie sau o obligatie fata de una dintre persoanele care ne apar in vis, ni se aduce aminte de fapt de datoria pe care o avem fata de noi insine. Desi putem avea sentimentul ca am facut sau ca trebuie sa facem pentru acea persoana un lucru care i-ar putea fi folositor, in sinea noastra simtim ca acel lucru nu este cel mai bun pentru noi.

2 Daca avem constiinta obligatiei unei alte persoane fata de noi, semnificatia visului este aceea ca trebuie sa fim absolut siguri ca nu incercam sa ne impunem vointa intr-o anumita situatie.

3 A te simti obligat fata de ceva in vis ne poate duce cu gandul la indeplinirea unei anumite sarcini sau datorii spirituale de la care ne eschivam in mod inconstient.

Obligatie , Vis cu Obligatie , am visat Obligatie , talmacire vis cu Obligatie , interpretare vise cu Obligatie , Obligatie in vis, semnificatie Obligatie in vis, ce inseamna daca visez Obligatie , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Obligatie , visez Obligatie , am visat Obligatie , semnificatie Obligatie in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -