Semnificatia Obelisc In Vis Semnifica

revolut50delei

Obelisc

1 Orice tip de piatra sculptata care apare in visele noastre sugereaza faptul ca reflectam asupra modului in care ne-am slefuit propriul caracter. Cu cat aceasta este mai simpla, cu atat mai mult are capacitatea de a ne permite sa evoluam; cu cat este mai frumos ornamentata, cu atat mai mult vom reusi sa ne valorificam forta creativa.

2 De foarte multe ori, obeliscul reprezinta un monument comemorativ care marcheaza o anumita zona ca un loc sacru. De asemenea, mai poate simboliza si cunoasterea dobandita in mod instinctual.

3 Obeliscul este simbolul pietrei sfinte, ceea ce sugereaza ca persoana care are acest vis trebuie sa isi clarifice convingerile spirituale.

Obelisc , Vis cu Obelisc , am visat Obelisc , talmacire vis cu Obelisc , interpretare vise cu Obelisc , Obelisc in vis, semnificatie Obelisc in vis, ce inseamna daca visez Obelisc , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Obelisc , visez Obelisc , am visat Obelisc , semnificatie Obelisc in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -