Semnificatia Nume In Vis Semnifica

revolut50delei

Nume

1 Numele nostru este, poate, primul lucru de care devenim constienti. Reprezinta sentimentul constiintei de sine si al apartenentei la aceasta. Daca ne auzim numele strigat in vis, acest lucru semnifica faptul ca ne este atrasa atentia asupra propriei persoane, asupra a ceea ce suntem. Exista o teorie conform careia parintii aleg pentru copiii lor numele in asa fel incat sa semnifice lectia cea mai importanta pe care copilul trebuie sa o invete in viata.

2 Cand in vis auzim numele altor persoane, devenim constienti de calitatile pe care acele persoane le poseda si de care trebuie sa tinem seama. Daca ne apare un toponim intr-un vis, acest lucru sugereaza ca ne gandim la sentimentele pe care ni le trezeste acel loc sau la lucrurile pe care le stim despre el.

3 In plan spiritual, cand un lucru primeste un nume, capata substanta si, prin urmare, semnificatie. Numele permite comunicarea cu Sinele.

Nume , Vis cu Nume , am visat Nume , talmacire vis cu Nume , interpretare vise cu Nume , Nume in vis, semnificatie Nume in vis, ce inseamna daca visez Nume , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Nume , visez Nume , am visat Nume , semnificatie Nume in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -