Semnificatia Numarul 1 In Vis Semnifica

revolut50delei

Numarul 1

unu

Caracterizare

Principiul si sinteza numerelor, reprezinta Creatia, Divinitatea, care contine totul si din care decurge totul, inceputurile si originea, impulsul primar. Este conducatorul, individualistul, inovator prin excelenta. Dinamic, dar in acelasi timp si polemic, ii face o placere deosebita sa-si expuna parerile, sa ajunga la discutii contradictorii, preferand intotdeauna sa aiba ultimul cuvant. Nu cunoaste complexe de inferioritate, considerandu-se daca nu perfect, cel putin superior altuia. Este tipul mental, independent, dinamic si entuziast. Se impotriveste oricarui tip de autoritate din exterior, dar este autoritar cu altii. In cazul in care raspunde la vibratiile medii ale numarului poate fi un blajin, dar daca este starnit, da dovada a fi o bomba cu efect intarziat. In cazul in care este receptiv la vibratiile joase ale numarului, poate fi un dusman de temut, intolerant, arogant, extremist, sau poate sa nu aiba suficienta incredere in fortele proprii.

Corespondente

Planeta: Soarele
Zodiile: Leu – Capricorn
Element: foc
Caracteristica: conducere
Culoare: portocaliu
Piatra: rubin, diamant

Corespondente esoterice

Arborele sefirotic – Kether – este gandirea al carui principiu este nelimitarea, este vointa divina primordiala, pneuma Dumnezeului viu, spiritul din care, prin condensare, se formeaza Hokmah.
Ierarhiile spirituale – Serafimii – Spiritele dragostei universale, ei fac legatura de la un sistem cosmic la altul. Ei sunt cel mai aproape de Trinitate.

Numarul 1 , Vis cu Numarul 1 , am visat Numarul 1 , talmacire vis cu Numarul 1 , interpretare vise cu Numarul 1 , Numarul 1 in vis, semnificatie Numarul 1 in vis, ce inseamna daca visez Numarul 1 , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Numarul 1 , visez Numarul 1 , am visat Numarul 1 , semnificatie Numarul 1 in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: