Semnificatia Nud In Vis Semnifica

revolut50delei

1 Freud afirma ca visele in care este implicata nuditatea sunt legate de sexualitate. Totusi, noile teorii semnaleaza ca se refera mai degraba la imaginea de sine. Simtim dorinta de a fi vazuti asa cum suntem, fara a fi nevoie sa purtam o masca pentru cei din jur. Interpretarea unui vis in care ne vedem pe noi insine plimbandu-ne pe strada in pielea goala depinde in mare masura de context, si anume, daca suntem vazuti de alte persoane sau nu. Daca suntem zariti de altii, semnificatia poate fi aceea a unui detaliu referitor la noi insine pe care dorim sa il facem public. Daca suntem absolut singuri pe strada, visul releva pur si simplu dorinta noastra de libertate de expresie.

2 Din punct de vedere psihologic. nuditatea simbolizeaza inocenta. Probabil ca in viata noastra exista o situatie in care trebuie sa fim cinstiti si sinceri. Daca ne simtim suficient de siguri pe noi insine, nu ne va fi teama sa fim „dezbracati“ in public, sa spunem adevarul. Visul in care aparem goi, de exemplu intr-un spectacol de striptease, ar putea sugera ca ne este teama sa nu fim intelesi gresit. Suntem constienti de faptul ca suntem pregatiti sa fim deschisi fi sinceri, dar ca ceilalti ar putea intelege gresit comportamentul nostru.

3 In plan spiritual, nuditatea poate sugera un nou inceput, o viata noua. Este starea paradisiaca, de inocenta, pe care toti am trait-o candva. Poate indica si renuntarea la viata materiala.

Nud , Vis cu Nud , am visat Nud , talmacire vis cu Nud , interpretare vise cu Nud , Nud in vis, semnificatie Nud in vis, ce inseamna daca visez Nud , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Nud , visez Nud , am visat Nud , semnificatie Nud in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -