Semnificatia Nuca In Vis Semnifica

revolut50delei

Nuca

1 In vis, o nuca poate simboliza nevoia noastra de hrana, in toate sensurile cuvantului. In acelasi timp, poate fi vorba de nevoia de a intelege anumite aspecte ale existentei noastre, de a ajunge la ,,miezul“ problemelor.

2 Nucile comestibile, datorita formei lor, simbolizeaza hrana interioara. Se credea despre acestea ca serveau drept hrana pentru creier, prin urmare confereau intelepciune. In vise li se poate atribui in continuare aceasta semnificade. Din nou, datorita formei lor, sunt asociate sexualitatii masculine si fertilitatii. A visa nuci poate sugera ca incercam sa depersonalizam anumite aspecte care au legatura cu sexualitatea.

3 Nucile erau considerate hrana zeilor, prin urmare, in plan spiritual, intensifica energiile spirituale.

Nuca , Vis cu Nuca , am visat Nuca , talmacire vis cu Nuca , interpretare vise cu Nuca , Nuca in vis, semnificatie Nuca in vis, ce inseamna daca visez Nuca , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Nuca , visez Nuca , am visat Nuca , semnificatie Nuca in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -