Semnificatia Noroi In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Noroi

 

1 In vis, noroiul sugereaza ca ne simtim prinsi intr-o situatie din care nu putem iesi, deoarece nu am reusit sa facem o distinctie clara intre latura noastra practica si cea emotionala (pamant si apa). Noroiul mai poate simboliza experientele noastre din trecut sau felul in care le percepem.

 

2 Noroiul semnifica substanta elementara a vietii care, intrebuintata cum trebuie, capata un imens potential de dezvoltare, dar se poate dovedi periculoasa din cauza neglijentei. Celelalte aspecte ale visului ne vor indica insa care este calea de urmat.

 

3 In plan spiritual, noroiul reprezinta materialul brut din care suntem toti alcatuiti si nevoia de a ne intoarce la origini.

Noroi – (Daca te visezi ca esti in noroi) Vei deveni bogat dar cu mari eforturi.

 Noroi – mustrari de constiinta, pareri de rau, stare emotionala proasta, acceptarea unor adevaruri despre tine, griji.

 Noroi – Mizerie, dificultati serioase;- acoperindu-te de- saracie;- cazi in- se tes intrigi si comploturi impotriva ta;- in- cu eforturi mari vei deveni bogat;- in casa- afaceri sigure;- intrand in el- curatenie sufleteasca;- impotmolire- atragi multumirea celorlalti;- murdar de- sanatatea unui cunoscut este in pericol;- pe picioare- discordie, rusine, boala;- pe picioarele goale- rusine, nemultumiri, necazuri;- scufundandu-te in- cheltuieli fara rost;- scurgadu-se dintr-un deal- bucurii in familie; scotand din apa- bogatie;- tavalindu-te in- sanatatea ta este in pericol, schimbare la serviciu;- trecand prin- semn rau;- umbland- boala;- vazandu-te- veste rea;- visand mult- mare necatz..

Noroi , Vis cu Noroi , am visat Noroi , talmacire vis cu Noroi , interpretare vise cu Noroi , Noroi in vis, semnificatie Noroi in vis, ce inseamna daca visez Noroi , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Noroi , visez Noroi , am visat Noroi , semnificatie Noroi in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: