Semnificatia Nod In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Nod

 

1 Nodul reprezinta unul dintre cele mai interesante simboluri care isi pot face aparitia in vise, putand avea o multime de semnificatii. In sens negativ, daca este perceput ca o incalceala, poate sugera o problema sau o situatie dificila, fara nici o cale de rezolvare. Solutia poate fi gasita numai treptat. In sens pozitiv, nodul poate simboliza legaturile pe care le avem cu familia, prietenii sau colegii de serviciu.

 

2 Un nod simplu vazut in vis poate indica nevoia de a aborda o alta directie in ceea ce priveste un anumit proiect. Un nod mai complicat poate sugera ca de o anumita situatie ne leaga simtul datoriei sau sentimentul de vinovatie. Este foarte posibil ca, in final, singura cale de a ne sustrage acestei constrangeri este sa desfacem legaturile relatiei noastre cu o anumita persoana sau cu o situatie profesionala.

 

3 Nodul simbolizeaza continuitatea si legatura spirituala.

Nod – Dorinta de a opri trecerea timpului, blocaj emotional si greutate in exprimarea emotiilor si sentimentelor; a desface un nod – eliberarea de blocaje, increderea in destinul tau.

 Nod – suparare;- dezlegi- injustitie, legaturi sexuale;- desfacand- cu rabdare vei ajunge departe;- facand- suparare, incurcaturi;- mai multe- scapi de dusmani.

Nod , Vis cu Nod , am visat Nod , talmacire vis cu Nod , interpretare vise cu Nod , Nod in vis, semnificatie Nod in vis, ce inseamna daca visez Nod , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Nod , visez Nod , am visat Nod , semnificatie Nod in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: