Semnificatia Noapte In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Noapte

 

1 Noaptea semnifica un timp al relaxarii si al odihnei, dar poate sugera si o perioada caracterizata de haos si dificultati. Este vremea cand isi fac aparitia spiritele malefice. Intr-un sens pozitiv, noaptea reprezinta intervalul de timp care ne ingaduie sa punem bazele unui nou inceput, odata cu ivirea zorilor. Prin urmare, daca este abordata dintr-o perspective constructive, noaptea semnifica perioada de germinare ce precede un nou ciclu de crestere si dezvoltare.

 

2 La nivel psihologic, noaptea este perioada de timp in care se presupune ca are loc procesul de reimprospatare a fortelor noastre. In medicina chineza, anumite ore ale noptii corespund reinnoirii anumitor organe ale corpului. O posibila consecinta a incapacitatii organismului de a-si remedia in mod corespunzator iesirile din ritm este nebunia .

 

3 Noaptea simbolizeaza intunericul care ne invaluie Jnainte de a ne putea adapta la un nou ritm de viata. Inainte de a cunoaste iluminarea, trebuie sa traim experienta pierderii de sine. Noaptea mai poate semnifica moartea sau schimbarile drastice.

Noapte – Teama de singuratate, emotional te simti neinteles, cautarea sensului vietii, introspectie, iesirea la suprafata a tuturor fricilor tale, situatii in care vei fi provocat.

 Noapte – Crize si indecizie pentru cei secretosi, tristete, pericol;- camasa de- vesti placute la drum;- cu luna- dragoste;- cu stele- ambitii implinite, descoperire interesanta;- far luminos in- ti se ofera mai multe ocazii;- fara luna- temeri;- gardian de- vei avea tangenta cu un jaf;- intunecare- vesti noi;- intunecoasa- ierti pe cineva care ti-a facut candva rau;- licurici in- vei auzi de moartea cuiva;- liliac zburand in- ai probleme in familie sau la serviciu;- luminoasa cu luna si stele- usurare in problemele sufletesti;- plimbandu-te in- vei avea o bucurie;- senina- bucurie, succes;- senina cu luna- fericire, bucurie;- singur in- cunoscutii iti fac rau;- vazand pe fereastra- iesi din incurcatura.

Noapte , Vis cu Noapte , am visat Noapte , talmacire vis cu Noapte , interpretare vise cu Noapte , Noapte in vis, semnificatie Noapte in vis, ce inseamna daca visez Noapte , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Noapte , visez Noapte , am visat Noapte , semnificatie Noapte in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: