Semnificatia Nisa In Vis Semnifica

revolut50delei

Nisa

1 Fiecare dintre noi are o nevoie elementara de apartenenta si, prin mijlocirea viselor, reusim adeseori sa ne gasim propriul loc. Acesta ia forma unui spatiu in care ne simtim protejati din toate partile, cu exceptia laturii frontale. S-a sugerat chiar ca ar fl o forma de revenire la anii copilariei, inainte de implinirea varstei de patru ani, cand copilul incepe sa devina constient de propria vulnerabilitate, reprezentata de dificultatea de a controla ce se afla in spatele sau. Prin urmare, o nisa reprezinta locsorul nostru, spatiul nostru protector.

2 Atunci cand suntem confruntati cu situatii noi, simtim nevoia sa intelegem lumea in care patrun- dem. Adeseori, scenariile noastre onirice ne pot asterne in fata ochilor propriile oportunitati sau posibilitati, relevandune locul caruia ii apartinem, nisa pe care trebuie sa ne-o gasim. Nu e suficient insa doar sa identificam acest ungher protector, ci trebuie sa stim care dintre factorii externi va veni in sprijinul nostru si care ne va pune piedici. Reprezentarile onirice care implica ideea de nisa ne ofera exact acest tip de informatii.

3 In imaginarul religios, nisa este un spatiu sacru, reprezentind locul cel mai potrivit pentru adapostirea obiectelor sacre. Prin urmare, simbolizeaza sfintenia si atributele exceptionale ale Divinitatii.

Nisa , Vis cu Nisa , am visat Nisa , talmacire vis cu Nisa , interpretare vise cu Nisa , Nisa in vis, semnificatie Nisa in vis, ce inseamna daca visez Nisa , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Nisa , visez Nisa , am visat Nisa , semnificatie Nisa in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -