Semnificatia Nimfe In Vis Semnifica

revolut50delei

Nimfe

1 Nimfele sunt intruchipari ale fertilitatii feminine. Sunt caracterizate de o natura inocenta si ne- pasatoare, sincera si naiva. Se manifesta ca paznici ai spatiilor sacre, precum padurile, muntii si apele. In vise, prezenta lor este legata de frumusetea femeii si de feminitate, in general.

2 Din punct de vedere psihologic, imaginea nimfei este asociata de cele mai multe ori cu cea a printesei (vezi si Printesa, in sectiunile Arhetipuri si Oameni). Ea reprezinta aspectul nepasator si vesel al energiei ce isi trage seva din miscare si lumina. Ca forma de energie pura, in vise, nimfa ne faciliteaza dobandirea unor insusiri precum puritatea si gratia.

3 Nimfele sunt spirite ale pamantului, care reprezinta energia pura. Farmecul lor rezida in tinerete, frumusete si vitalitate. Fiecare grup de nimfe indeplineste un rol specific si asigura paza unor locuri anume, precum padurile sau lacurile, crangurile si vaile, muntii si grotele. De pilda, driadele nu se amesteca niciodata cu celelalte nimfe. Din perspectiva spirituala, nimfele insumeaza in fiinta lor cele mai multe dintre atributele feminitatii.

Nimfe , Vis cu Nimfe , am visat Nimfe , talmacire vis cu Nimfe , interpretare vise cu Nimfe , Nimfe in vis, semnificatie Nimfe in vis, ce inseamna daca visez Nimfe , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Nimfe , visez Nimfe , am visat Nimfe , semnificatie Nimfe in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -