Semnificatia Nicovala In Vis Semnifica

revolut50delei

Nicovala

1 In functie de contextul general al visului, nicovala poate simboliza forta primara a naturii, forta bru- ta sau o modalitate de a aprinde scanteia primordiala. Punandu-ne intr-o situatie existentiala in cursul careia vom fi serios incercati si testati, ne adunam toate puterile si le concentram impotriva fortelor naturii.

2 Sub aspectul scanteii primordiale si al initierii, in trecut, nicovala era un simbol fundamental. Acea scanteie este reprezentata de obicei, in zilele noastre, sub forma bujiilor unei masini.

3 Imaginea nicovalei este pusa in legatura cu zeii-fierari din vechea mitologie scandinava. Simbolistica este aceea de a fauri o noua viata, de a crea noi inceputuri etc.

Visul in care vezi o nicovala reprezinta puterea si cheia succesului tau, desi va trebui cu siguranta sa treci prin dificultati si lupte pentru a-ti atinge succesul.

– Daca ai visat o nicovala rupta sau defecta este semn ca trec oportunitati promitatoare cu care nu o sa te mai intalnesti nici o data.

– Daca vezi persoane care ciocanesc la o nicovala este semn ca anumite persoane vor sa te ademeneasca intr-o directie nefavorabila.

– Visul in care tu lovesti cu putere o nicovala reprezinta dorinta eliberarii a unei dureri din suflet care te apasa.

Nicovala , Vis cu Nicovala , am visat Nicovala , talmacire vis cu Nicovala , interpretare vise cu Nicovala , Nicovala in vis, semnificatie Nicovala in vis, ce inseamna daca visez Nicovala , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Nicovala , visez Nicovala , am visat Nicovala , semnificatie Nicovala in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: