Semnificatia Necunoscut In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Necunoscut

 

1 In vis, necunoscutul poate fi ceva ce este ascuns de ochii nostri sau ceva ce am ascuns singuri, in mod deliberat. Poate fi vorba despre ocult, asadar despre o cunoastere disponibila doar celor initiati. Mai poate fi vorba despre un tip de informatie de care nu avem nevoie decat in situatii de stres.

 

2 Cand suntem constienti de prezenta necunoscutului, ar trebui sa incercam sa stabilim daca este vorba despre ceva amenintator sau doar despre un aspect care trebuie aflat si inteles. Este mai important felul in care manipulam informatia, decat informatia in sine.

 

3 Necunoscutul nu se va dezvalui niciodata ochilor nostri pana in momentul in care nu vom gasi curajul de a-l infrunta.

Necunoscut – glorie, onoare;- animal- moarte in familie;- de aceeasi varsta si sex- idealuri noi;- energic- discutii;- strain- prietenie de durata si credinta in dragoste;- tanar- litigii;- tanar de sex opus- prietenie, ajutor, realizari, dorinte sexuale;- tarm- primesti vesti placute;- vedem tineri- ajutor, protectie.

Necunoscut , Vis cu Necunoscut , am visat Necunoscut , talmacire vis cu Necunoscut , interpretare vise cu Necunoscut , Necunoscut in vis, semnificatie Necunoscut in vis, ce inseamna daca visez Necunoscut , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Necunoscut , visez Necunoscut , am visat Necunoscut , semnificatie Necunoscut in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: