Semnificatia Navigare In Vis Semnifica

revolut50delei

Navigare

1 Visele in care navigam simbolizeaza sentimentele noastre legate de modul in care ne conducem existenta. Poate ca navigam urmand directia curentilor sau, dimpotriva, impotriva lor. Daca navigam cu un iaht, visul are o semnificatie mai personala decat o calatorie cu un vas de croaziera. Iahtul sugereaza o actiune individuala, pe cand un vas de croazira indica o activitate de grup.

2 A schimba cursul sau a merge impotriva curentului sugereaza ca ne-am creat singuri anumite dificultati prin faptul ca ne-am opus opiniei publice. A naviga in directia vantului inseamna ca ne folosim din plin de aptitudinile personale.

3 Ideea de navigare induce un sentiment de libertate spirituala si capacitatea de a ne folosi intelectul in mod adecvat.

Navigare , Vis cu Navigare , am visat Navigare , talmacire vis cu Navigare , interpretare vise cu Navigare , Navigare in vis, semnificatie Navigare in vis, ce inseamna daca visez Navigare , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Navigare , visez Navigare , am visat Navigare , semnificatie Navigare in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -