Semnificatia Muscatura In Vis Semnifica

revolut50delei

Muscatura

1 Un vis in care suntem muscati sugereaza ca suntem victima unei agresiuni venite din partea alt- cuiva sau, dimpotriva, ca pornirile noastre agresive au scapat de sub control.

2 Daca noi suntem cei care din ceva (de pilda, dintr-un fruct), acest lucru sugereaza ca ar trebui sa adoptam o atitudine mai hotarata pentru obtinerea unui lucru pe care ni-l dorim foarte mult.

3 Cel care viseaza ar trebui sa ifi dea seama nu doar de tendinta sa de a imprastia venin in jurul sau, ci si de faptul ca poate fi chiar el victima unui atac „veninos“.

– Visul in care ai muscat pe cineva reprezinta presiunea ta asupra unor persoane care poate cauza mari necazuri. Aceasta presiune poate fi una neexprimata, poate chiar copilareasca, sentimente de furie sau resentimente, care trebuie recunoscute. Acest vis este un mesaj pentru a atenua stresul pe care il pui pe altii. Alternativ, visul face referire la neintelegeri si galceava.

– Visul in care tu esti muscat(a) semnifica vulnerabilitatea ta  privind unele emotii sau unele probleme nerezolvate.

– Daca ai visat ca esti muscat(a) de un vampir inseamna ca trebuie sa rupi orice legatura cu o persoana care se foloseste sau se folosea de tine. Este timpul sa deschizi ochii si sa iei atitudine. Nu te lasa manipulat(a) si mai ales luat de fraier(a).

Muscatura , Vis cu Muscatura , am visat Muscatura , talmacire vis cu Muscatura , interpretare vise cu Muscatura , Muscatura in vis, semnificatie Muscatura in vis, ce inseamna daca visez Muscatura , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Muscatura , visez Muscatura , am visat Muscatura , semnificatie Muscatura in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: