Semnificatia Mumie Egipteana In Vis Semnifica

revolut50delei

Mumie Egipteana

1 Exista o legatura mai mult sau mai putin evidenta, creata de jocul de cuvinte intre „muma“ si „mumie“. Intr-un sens simbolic, mama celui care viseaza trebuie sa „moara“ sau, mai degraba, acesta trebuie sa schimbe natura relatiei cu mama sa pentru a-si schimba viata. Prezenta unei mumii egiptene in vis mai poate simboliza sentimentele noastre pentru o persoana care a murit.

2 Mumia egipteana semnifica moartea, dar si viata de dupa moarte. Incercam sa intelegem aceste lucruri in viata reala, atunci cand constientizam ca viata trebuie sa continue intr-un mod mai concret.

3 Mumia simbolizeaza Sinele, Zeita Mama si instinctul de conservare.

Mumie Egipteana , Vis cu Mumie Egipteana , am visat Mumie Egipteana , talmacire vis cu Mumie Egipteana , interpretare vise cu Mumie Egipteana , Mumie Egipteana in vis, semnificatie Mumie Egipteana in vis, ce inseamna daca visez Mumie Egipteana , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Mumie Egipteana , visez Mumie Egipteana , am visat Mumie Egipteana , semnificatie Mumie Egipteana in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -