Semnificatia Motor In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Motor

 

1 Motivatia si energia de care avem nevoie intr-o anumita situatie pot lua, in vis, forma motorului (vezi si Masina). Atunci cand accentul pare sa cada pe actiunea mecanica a motorului, semnificatia poate fi necesitatea de a gasi modalitati mai dinamice si mai pragmatice de abordare a vietii de zi cu zi. Visul in care scoatem motorul unei masini ne poate semnala anumite probleme grave de sanatate.

 

2 In functie de tipul de motor, acesta poate simboliza actul sexual. Imaginea unui motor diesel sau a unei locomotive ne poate pune in legatura cu forta noastra interioara sau cu propriile principii.

 

3 Motorul simbolizeaza motivatiile si impulsurile launtrice de natura spirituala.

Motor – Semn ca trebuie sa fii motivat pentru a realiza ceva, nevoia de a stii ca ai pe cineva langa tine, initiativa, curaj.

Motor , Vis cu Motor , am visat Motor , talmacire vis cu Motor , interpretare vise cu Motor , Motor in vis, semnificatie Motor in vis, ce inseamna daca visez Motor , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Motor , visez Motor , am visat Motor , semnificatie Motor in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: