Semnificatia Monstru In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Monstru

1 Aparitia unui monstru in vis sugereaza un aspect caruia i-am conferit proportii impresionante. Prin aceasta personificare, dam de fapt viata tuturor acelor lucruri care ne preocupa sau ne ingrijoreaza. De obicei, imaginea unui monstru simbolizeaza relatia negativa cu propria persoana si teama de emotiile si impulsurile noastre.

2 Atunci cand in viata de zi cu zi evenimentele capata o amploare deosebita, adeseori trebuie sa ne reprimam emotiile. In vise, nu putem face acest lucru, astfel ca mintea noastra inventeaza o mo- dalitate de a infrunta problema respectiva. Adeseori, culoarea monstrului din vis (vezi si Culori) ne va oferi indicii asupra naturii acestei situatii dificile. Astfel, un monstru rosu sugereaza furia (probabil necontrolata), in vreme ce un monstru galben poate indica sentimentul de ranchiuna.

3 Teama de moarte este reprezentata prin figura monstrului. De asemenea, aceasta poate releva si o teama copilareasca.

 

Sentimentul de teama covarsitoare, izvorat de obicei din noi insine mai degraba decat din circumstante exterioare, poate lua adesea in vise forma unor monstri sau balauri. Prin imaginea unui monstru devorator este posibil sa constientizam ca in cele din urma vom fi cu totii absorbiti de neant. Daca lnvingem monstrul,vom reusi sa ne stapanim propria teama de moarte si sa canalizam energia obtinuta in folosul propriu. Cand visam ca smulgem inima sau un alt organ vital al monstru- lui, aceasta imagine sugereaza lupta impotriva fortelor raului.

Monstru – Te confrunti cu propriile tale frici, lipsa de curaj.

Monstru , Vis cu Monstru , am visat Monstru , talmacire vis cu Monstru , interpretare vise cu Monstru , Monstru in vis, semnificatie Monstru in vis, ce inseamna daca visez Monstru , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Monstru , visez Monstru , am visat Monstru , semnificatie Monstru in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: