Semnificatia Momeala In Vis Semnifica

revolut50delei

Momeala

1 Visul in care o femeie foloseste o momeala poate fi o indicatie a indoielilor sale legate de propria-i capacitate de a atrage un partener de viata. Poate simti ca trebuie sa prinda in capcana sau sa ademeneasca un partener.

2 Exista un anumit aspect al vietii noastre care trebuie scos la lumina. Trebuie sa trecem peste acea latura a noastra care ne impiedica sa progresam.

3 Din punct de vedere spiritual, trebuie sa il „ispitim“ pe diavol intr-un fel sau altul, sa-l prindem in capcana si, in ultima instanta, sa-l invingem.

Momeala in vise sugereaza ca am putea “pescui” o afecere buna sau un compliment. Acest vis poate indica, de asemenea, dorinta de a atrage sau a ademeni pe cineva.

– Daca ai visat o momeala vie, este semn ca poate risti prea mult.

Momeala , Vis cu Momeala , am visat Momeala , talmacire vis cu Momeala , interpretare vise cu Momeala , Momeala in vis, semnificatie Momeala in vis, ce inseamna daca visez Momeala , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Momeala , visez Momeala , am visat Momeala , semnificatie Momeala in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: