Semnificatia Molima In Vis Semnifica

revolut50delei

Molima

1 In vremurile vechi, se credea ca bolile si molimele erau trimise de zeii furiosi. In realitate insa, cele mai multe dintre acestea sunt cauzate de un dezechilibru ecologic. Atunci cand visam o molima, acest lucru releva un oarecare dezechilibru interior. Acesta poate fi de natura fizica, emotionala, mentala sau spirituala O epidemie are intotdeauna dimensiuni covarsitoare. Putem fi coplesiti de aceasta, la fel ca in cazul invaziei de lacuste pomenite in Biblie.

2 Un exemplu bine cunoscut al unei forme de molime poate fi regasit in Biblie, unde se povestejte ca Iov a fost acoperit de bube. Aceasta reflecta stravechea credinta conform careia vom fi pedepsiti daca nu ne supunem legilor. Prin urmare, un astfel de vis sugereaza ca vom avea de suferit daca nu incercam sa ne folosim potentialul.

3 In termeni spirituali, o molima semnifica pedeapsa divina.

Molima , Vis cu Molima , am visat Molima , talmacire vis cu Molima , interpretare vise cu Molima , Molima in vis, semnificatie Molima in vis, ce inseamna daca visez Molima , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Molima , visez Molima , am visat Molima , semnificatie Molima in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -