Semnificatia Moarte In Vis Semnifica

revolut50delei

Moarte

1 In mod traditional, un vis despre moarte era o indicatie asupra unei posibile viitoare nasteri sau schimbari in existenta unei anumite persoane sau in cea a oamenilor din jurul acesteia. Intrucat in vremuri trecute, imaginea mortii suscita o teama ingrozitoare, visele pe aceasta tema mai puteau semnifica si iminenta unei tragedii profunde si iremediabile, ceva ce trebuia suportat si indurat, mai degraba decat inteles. In vremurile moderne, ca o consecinta a faptului ca atitudinea oamenilor fata de moarte s-a schimbat intru catva, aparitia acesteia in vis simbolizeaza o provocare pe care trebuie sa o infruntam. Este necesar sa ne schimbam perspectiva asupra vietii si sa intelegem ca pentru fiecare dintre noi exista sansa unui nou inceput, daca gasim curajul necesar.

2 La nivel mental, semnificatia visului este ca devenim constienti de resurse de potential pe care le-am trecut cu vederea sau pe care nu le-am valoriflcat in intregime, iar din aceasta cauza nu mai putem sa ne folosim de ele. Trebuie sa acordam o atentie deosebita capa- citatii noastre de a readuce la viata aceste talente. Are loc o schimbare in modul nostru de perceptie si, drept urmare, constituim obiectul unui „rit de trecere”, precum cea de la adolescenta la maturitate, de la maturitate la batranete etc.

3 In plan spiritual, moartea simbolizeaza partile nevazute ale vietii: omniscienta, renasterea spirituala, invierea si reintegrarea in intregul cosmic.

Moarte , Vis cu Moarte , am visat Moarte , talmacire vis cu Moarte , interpretare vise cu Moarte , Moarte in vis, semnificatie Moarte in vis, ce inseamna daca visez Moarte , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Moarte , visez Moarte , am visat Moarte , semnificatie Moarte in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -