Semnificatia Moara de vant In Vis Semnifica

revolut50delei

Moara de vant

1 Imaginea morii de vant din vis poate sugera adesea folosirea corecta a resurselor. Din moment ce vantul sugereaza intelectul, imaginea morii de vant denota ca facem uz de capacitatile noastre in- telectuale.

2 Moara de vant semnifica valorificarea abilitatilor, a resurselor materiale. In calitate de lacas al fertilitatii, in vis, moara poate reprezenta principiul feminin sau imaginea mamei.

3 Moara de vant este simbolica pentru cele multe fatete ale spiritului intelectual, care este stimulat de propriile puteri mistice si abilitati.

Moara de vant , Vis cu Moara de vant , am visat Moara de vant , talmacire vis cu Moara de vant , interpretare vise cu Moara de vant , Moara de vant in vis, semnificatie Moara de vant in vis, ce inseamna daca visez Moara de vant , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Moara de vant , visez Moara de vant , am visat Moara de vant , semnificatie Moara de vant in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -