Semnificatia Mlastina In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Mlastina

 

1 Mlastina simbolizeaza acele sentimente care ne pot submina increderea in noi insine si starea de bine pe care o traim in prezent. A ne scufunda in mocirla sugereaza ca suntem coplesiti de un sentiment sau de o emotie. Visul in care scufundam pe altcineva in mocirla are semnificatia ca ne simtim prea neajutorati pentru a sprijini pe cineva care ne solicita ajutorul.

 

2 Din punct de vedere psihologic, mlastina ne leaga de sentimentele, emotiile si nevoile de baza ale omului. Mlastina este considerata materia primordiala, cea din care iau fiinta toate lucrurile. Din acest punct de vedere, visul sugereaza ca in aceasta etapa a vietii noastre nu am reusit inca sa identificam potentialul de care dispunem.

 

3 Mlastina poate simboliza o cantitate insemnata de cunostinte spirituale pe care trebuie sa ni le insusim. Numarul mare al acestora il poate face pe cel care viseaza sa se simta complet descurajat si lipsit de profunzime, dar, cu putina perseverenta, acesta poate reusi si se poate bucura de o viziune mai clara asupra lucrurilor.

Mlastina – te confrunti cu situatii neplacute, lipsa de chef, semn de oboseala si lene, sentimental nu reusesti sa te deschizi indeajuns, sai ai incredere destula in cel de langa tine.

Mlastina , Vis cu Mlastina , am visat Mlastina , talmacire vis cu Mlastina , interpretare vise cu Mlastina , Mlastina in vis, semnificatie Mlastina in vis, ce inseamna daca visez Mlastina , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Mlastina , visez Mlastina , am visat Mlastina , semnificatie Mlastina in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: